• Widget-uri

gratis pentru site-ul sau blog-ul tau

Adauga continut proaspat si inedit site-ului sau blog-ului tau, fidelizeaza-ti vizitatorii oferindu-le ceva nou si interesant in fiecare zi: o mica "pata de culoare" care contine umor de calitate si se actualizeaza automat. O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte, lumea se plictiseste doar de text fara imagini...

Cea mai noua caricatura (ultima publicata pe site) va fi afisata in paginile tale in formatul de mai jos (120*95 pixeli) si va contine link catre site-ul nostru, unde zilnic, in prima pagina, se afla caricatura zilei in format original.

caricatura zilei pe site-ul tau

Vei avea O CARICATURA care se va schimba IN FIECARE ZI, dinamic, fara nici o alta interventie, prin inserarea, o singura data, a urmatoarei secvente de cod:

<a href="http://www.vidu.ro"><img style="border: 0; width: 120px; height: 95px;" src="http://www.vidu.ro/caricatura.gif" title="caricaturi,caricatura zilei" alt="caricaturi,caricatura zilei" /></a>
Mai poti insera pe site-ul sau blog-ul tau widget-ul de mai jos pt a avea tot timpul cele mai noi caricaturi, articole de pe vidu.ro/blog, bancuri ilustrate, concursul 'ai-umor', aberatii desenate, incluse automat in paginile tale.

Daca ai o alta propunere foloseste pagina de contact.